Baráti jó tanács

Sokat vacilláltam azon, hogy milyen telefont vegyek magamnak. Ismerőseim tanácsát kértem ki ez ügyben, kinek milyen tapasztalatai, milyen meglátásai vannak. Sok telefon szóba került, hiszen igen széles a választék, és nekem, átlag felhasználónak, sok rálátásom nincs, maximum annyi, hogy tetszik e formára, avagy sem.  A legtöbb pozitív véleményt az Iphone telefonról kaptam, így már könnyebb volt nyugodt szívvel e mellett a készülék mellett döntenem. Minden igényemet maximálisan kielégíti, sőt ki sem használom az összes funkciót.

Nagyon szép is, ami számomra fontos volt, az első pillanattól kezdve. Viszont, tanulva az előző telefonokból, szinten fontos volt az, hogy majd tálaljak egy megbízható szervizt. Így előre el is kezdtem keresni, ha bármi probléma lenne vele, gondolkodás nélkül tudjam, hova vigyem. Ezzel időt, energiát és pénzt spórolhatok meg magamnak. Ajánlás útján jutottam el az iSzerelés-hez is. Szerencsémre, hiszen véletlenül a harmadik napon sikerült is megkarcolnom a kulcsommal csodás új készülékem kijelzőjét. Bosszantó és zavaró volt, így már fel is kerestem az ajánlott iPhone szervizt. Féltem, hogy majd esetleg kinevetnek, hogy lehetek ilyen szerencsétlen, de mint kiderült, nem én vagyok az egyetlen a földön, aki így járt, ennek hála hamar megnyugodtam. A kijelzőt fél órán belül az orom előtt cserélték ki, érdekes volt ezt a munkafolyamatot végignézni, sose láttam még ilyet.

A szervizük jól felszerelt, kiegészítőktől kezdve, alkatrészeken át, a telefonokig minden megtalálható polcaikon. Itt igazán válogathat, aki szeretne minőségi Apple kiegészítőket magának. Örülök, hogy létezik ilyen korrekt, és szakértőkből álló üzlet, ahol egy cseppet sem aggódtam, hogy baja esne a telefonomnak. Nem utolsó sorban külön örülök, hogy ilyen jó barátaim vannak, akik ajánlották ezt a terméket, és az iSzerelés-t nekem.