Kis bajból lesz a nagy

Az ember sajnos képes megrekedni egy szinten. Kevesen érnek rá otthon arra, hogy képezzék magukat, mind a család, mind az egyéb teendők mellett. Ennek köszönhetően később már, mint mondani szokták, a rutin az, ami a mindennapokban kíséri az embert, amit már tud, csak arra hagyatkozva próbálja leküzdeni az elé gördülő akadályokat. Viszont amikor egy olyan munkahelyi probléma leküzdésével kell szembenéznie, ami új számára, akkor bizony képes leblokkolni, órákat a megoldáson agyalni, amire a végén sajnos nem lesz meg a megoldás.

Ilyenkor gyakori a probléma felületi kezelése, ami után rosszabb esetben csak tovább nő a baj, és akár nagyobb pusztításra is képes lehet a vállalkozáson belül. Ha valaki vezetői beosztásban van, fontos azt belátnia, hogy ez mind az ő felelősségük, hiszen az ő feladatuk a megfelelő továbbképzések biztosítása a beosztottak számára. A Kogwheel csapata pont ebben tud nekünk segíteni, azáltal, hogy biztosítja dolgozóink számára a folyamatos képzéseket, így a későbbiekben nem lesz olyan akadály, amit ne tudnának önállóan megoldani, ezzel biztosítva azt, hogy a vállalkozásunk a legnagyobb biztonságban legyen.

Az egyéni coaching során a szakmai kompetenciákat és a felelősségvállalás fejlődését hivatottak elérni. Ezen képzésen keresztül az embereink új megközelítésben, több szemszög alapján vizsgálják meg a felmerülő problémát, így könnyedén képesek lesznek megoldani azt. Ezentúl, az öntanulási folyamatban megismeri saját működését, képességeit. Célja a személyes teljesítmény, a felelősségtudat és motiváció növelése, a meglévő erősségek fejlesztésével. Ez a tréning a lehető legjobb választás, hogy embereinket mindig fejlesszük, hogy bármilyen probléma megoldása a lehető legrövidebb idő alatt sikerüljön, elkerülve a nagyobb bajt.