A gondtalan vezetés élménye

Mindenből a legszebbet és a legjobbat keressük. Nem telik el nap úgy, hogy az üzletek kirakatai ne csábítanának be egy kis vásárlásra. Szerencsére, nem vagyok az a típus, aki mindent megvesz, ha kell, ha nem. Inkább azok közé a vásárlók közé tartozom, akik nézik a folyamatos akciókat, esetleg egy-egy kiszemelt ruhadarabnál.  Mint minden nő, én is szeretek öltözködni, és adni magamra.

Ez nem csak a munkámhoz szükséges, hanem nekem és a páromnak is, hiszen így sokkal magabiztosabbnak érezhetem magam, aminek köszönhetően a közérzetem is sokkal jobb lesz. A leggyakrabban persze a cipőkbe szeretek bele. Magassarkútól a sportcipőig, minden megtalálható már a cipőtáramban. Természetesen ezeket nagy becsben tartom, ahogy a többi ruhadarabomat is, és igyekszek a lehető legnagyobb odafigyeléssel vigyázni rájuk.

Sokan nem tudják, de a cipőink egyik nagy ellensége a saját autónk. Ugyanis az autókárpit és a gumiszőnyeg képes maradandó sérüléseket, esetleges szennyeződéseket produkálni rajtuk, amik eltüntethetetlenek. Ezért is fontos, hogy vezetés közben is meg tudjuk védeni lábbelinket. Erre találták ki a Heelgood termékét, ami egy elasztikus anyagú cipősarokvédő. Én nagyon szeretem, mert amellett, hogy lehengerlően divatos, egyben olyan védelmet nyújt e sérülésekkel szemben, hogy a cipőink sokáig eredeti állapotukban tudnak majd tündökölni. Ha te is adsz magadra, és szeretnéd, hogy a cipőid is megkapják a kellő védelmet, akkor szerezz be te is egy ilyen sarokvédőt, amely által megtapasztalhatod a gondtalan vezetés élményét. Használjuk ki ezt a védelmet a lehető legnagyobb fordulaton.