Mert egy pici cégnek is jár a tökéletes

Nem olyan régen kezdtem bele egy saját vállalkozásba, mert úgy döntöttem, hogy elegem van a monoton hétköznapokból, a szürke, motiválatlan napokból és hetekből, hónapokból. Szeretnék már végre valami olyat csinálni, amit valóban élvezek, és kikapcsol miközben azért meg is élek belőle. Én közgazdászként dolgoztam, de mindig is imádtam saját készítésű ékszereket csinálni. Legfőképp ásványokból készültek ezek, de volt amikor az üveg ékszerek készítése felé kacsingattam, mert azokat is igen nagyon szeretem. Nem csak hordani, készíteni is. Egyszerűen az a folyamat, mikor egy öltet életre kel, és megvalósul egy gyönyörű ékszer formájában, engem mindig is nagyon felvillanyozott, feltöltött. Én egyáltalán nem fáradok el abban sem, ha egy nap tizenkét-tizennégy órát dolgozok azon, hogy egy ékszer minél tökéletesebben csillogjon a majdani viselője kezén vagy nyakán, esetleg fülében. Nem volt kérdés tehát, hogy amint tehetem, felhagyok a közel húsz éve űzött közgazdász munkámmal és végleg a hobbimnak élek majd.

Ez a pillanat tavaly januárban el is érkezett. Ekkor ugyanis már azt éreztem, hogy ha tovább csinálom azt a munkát egyszerűen megfulladok. Megbeszéltem otthon a férjemmel, hogy van félre tett pénzünk, én pedig nagyon szeretnék váltani. Egy ilyen vállalat kialakítása nem igazán igényel nagyon sok tőkét, de nyilván a kieső munkabérem azért amíg el nem indul az ékszerek eladása, amíg nem rendelkezek egy stabil vásárló körrel, akik szájról szájra adják a híremet, hiányozni fog havonta. Megbeszéltük, hogy belevágok és meg is tettem. De milyen jól tettem! Ma már azt mondhatom, hogy legnagyobb projektem, hogy megtaláljam a tökéletes fotóst, aki ezeket a gyönyörű ékszereket a tökéletes képekre varázsolja.

Ez a feladat egyszerűbbnek tűnt a kezdetek kezdetén, ma már tudom, hogy nem akármelyik fotós alkalmas egyszerűen arra, hogy ékszereket fotózzon, ráadásul ezek az ásvány ékszerek tényleg nagyon különlegesek, és különleges érzék is kell ahhoz, hogy igazán vissza adják a képek a valódi szépségüket és bájukat. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy bár nagyon pici vagyok a piacon, megkeresem a legjobb szakembert erre. Hiszen nekem miért ne járhatna a legjobb? Miért ne lehetnék hajlandó áldozni arra, ami a legjobban fellendítheti az értékesítésemet és híremet? Meg is kerestem a https://fotodastudio.hu/ csapatát, akik nagyon készségesek és segítőkészek, mindamellett egészen egyszerűen fantasztikus képeket készítenek számomra minden egyes ékszeremről. Imádok velük dolgozni és elmondhatom, hogy a kereslet pont annyira nőtt meg a képek hatására, amit sosem gondoltam volna. Nagyon örülök hogy velük dolgozhatok, és most már biztos vagyok benne, a kicsiknek is jár a legjobb!