Eljegyeztek? Gratulálunk! mutatjuk, hogyan legyen belőle emlék.

A legszebb pillanatok egyike egy kapcsolat életében, amikor mindkét fél ugyanazt szeretné: a másikkal élni élete végéig. Ennek megkoronázása maga az esküvő, ezt mégis megelőzi egy katartikus, szokás szerint kétszemélyes, bensőséges élmény az eljegyzés, de néhol már ez az életesemény is nagyobb társaságban zajlik, akárcsak az esküvő.

Vannak, akik eljegyzési bulit is szerveznek, egyfajta előfutáraként az esküvői szertartásnak, bevonva az örömteli eseménybe környezetüket is. Egyszóval fontos momentum a párok számára a közös jövőről szóló döntés, így miért is hiányozna az összképből a jegyes fotózás, ami maradandóvá teszi ennek az időszaknak az örömeit és izgalmait?

Eljegyeztek? Gratulálunk! mutatjuk, hogyan legyen belőle emlék.

Ráadásul ez alkalommal még nem izgulnak annyira az emberek, mint például egy esküvő előtti napon, vagy éppen a szertartás előtt két órával, ha a fotózás szorosan a nagy nap köré épül. A jegyes fényképekben még nem az ünnepélyesség kap főszerepet, hanem a párok személyisége, egyéni története. Ez hétköznapibb, lazább hangulatot ad a fotózásnak, mégis szép és igényes emléket állít az eljegyzés körüli időszaknak. Minden párnak egyéni története van, így egy jó fotóssal közösen kiválasztott, emblematikus helyszínen készült fotósorozat képei családtagok, közeli barátok számára is szép ajándékként szolgálnak.